Online Backup

how-does-online-backup-workOnline backup
Zoals u allicht weet, is het maken van goede back-ups belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Helaas gaat dat in de praktijk nogal eens mis, want wanneer heeft u voor het laatst een goede back-up uitgevoerd?

Het komt ook vaak voor dat de back-ups in hetzelfde pand bewaard worden als waar de servers en desktops zich bevinden. Bij brand, diefstal of een ander incident raken deze belangrijke gegevens dan alsnog verloren. Daarnaast slijten back-uptapes op den duur, waardoor de informatie verdwijnt.
Daarbij komt ook nog eens het nadeel van de hoge aanschafkosten van tapes en cd’s.

De online back-up service van ICT Services 4 You biedt u meer zekerheid, gemak en minder kosten:

Onze software maakt dagelijks een back-up van uw gegevens en slaat deze vervolgens op in ons beveiligde datacenter in Haarlem. Daardoor staan de back-ups ook niet meer op een kwetsbare tape of cd.
Daarnaast zijn de back-ups volledig beveiligd: uw back-ups worden voor het verzenden naar ons datacenter beveiligd met een door u gekozen code. Uw gegevens blijven dus geheim, ook voor ons. Wij kunnen alleen zien hoeveel data er is verzonden.
Ook worden de back-ups van de afgelopen 7 dagen standaard bewaard. Wilt u ze langer bewaren, dan kunt u de bewaarperiode verlengen.